Skip to main content

Iedere woensdag daghap

Meer informatie: 0226 392 193

Zaalverhuur

Op zoek naar een mooie zaal voor uw verjaardag, trouwfeest of uitvaart?
Het Ahoj biedt 3 prachtige zalen voor iedere activiteit.

Grote zaal

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze ruime grote zaal bij Ahoj, waar we zowel zittende als staande feesten en bijeenkomsten kunnen verzorgen. Met een capaciteit voor zittende gasten tot 250 personen en staande recepties tot 500 personen, biedt onze grote zaal een prachtige en flexibele ruimte voor al uw speciale gelegenheden.

Of u nu een vergadering, een bedrijfsbijeenkomst, een jubileumviering of een groot verjaardagfeest organiseert, onze grote zaal kan worden aangepast aan uw behoeften. Met een sfeervolle ambiance en moderne voorzieningen, inclusief professioneel geluid, verlichting en WI-FI.

Wij helpen u graag bij het plannen van uw evenement, van het opstellen van een lekker buffet tot het regelen van entertainment.

Voorzaal

Ontdek de charme en veelzijdigheid van onze voorzaal bij Ahoj, de ideale locatie voor bijeenkomsten en feesten. Met een capaciteit voor zittende gasten tot 100 personen en staande recepties tot 225 personen, biedt onze voorzaal een warme en uitnodigende ambiance voor uw gelegenheid.

Of u nu een gezellig diner, een verjaardagsfeest, een babyshower of een zakelijke bijeenkomst plant, onze voorzaal kan worden aangepast aan uw unieke behoeften en voorkeuren. Wij beschikken ook de mogelijkheid om de voorzaal nog verder te verkleinen door de tussenwand te sluiten, hierdoor is het ook voor de kleinere groepen een gezellige optie!

Aangepaste zaal

Daarnaast kunnen wij in beide zalen ervoor zorgen dat we de ruimte aanpassen op de hoeveelheid mensen zodat  de zaal ook niet te groot is. Doormiddel van onze tussenwand of een afscheiding zal de zaal dan knus ogen! Zodat het de perfecte zal zijn voor uw gelegenheid!

Wilt u de zaal vooraf even komen bekijken? Geen enkel probleem!

Catering?

Bij het Ahoj bent u op het juiste adres voor cateringen, zaalverhuur en feesten.

Adres

Dorpsstraat 37
1747 HA Tuitjenhorn

Contact

0226 392 193

© 2024 Ahoj Tuitjenhorn – Website door Sjoerd van Schagen

© 2024 AHOJ
All rights reserved.