Buffetten

Ma t/m Do vanaf 10 personen Vrij/Zat/Zon vanaf 15 personen
Gemixt buffet

Versgebakken stokbrood met kruidenboter en tappenade.
Prosciutto ham met frisse Piel di sapo meloen.
Carpaccio van Ossenhaas met truffelmayo, oude kaas, rucola en pijnboompitten.
Caprese met balsamicostroop en rucola.
Watermeloen met gebrokkelde feta en peper.
Kartoffelsalade met bieslook en crème fraiche.
Huisgemaakte pastasalade met feta en cherrytomaatjes.
Hollandse garnalen met cocktailsaus
Gerookte Noorse zalm tranches met citroen/dillemayonaise.
Grof gesneden fruitsalade

Gemarineerde kipsaté met pindasaus.
Beenham met honing/mosterdsaus
Vegetarische teriyaki schotel
Pasta penne schotel met kip, groentes en kaas
Geurige Basmati rijst.

Warm/koud Buffet

– 2 diverse huisgemaakte salades –
– Versgebakken stokbrood met kruidenboter –
– Prosciutto ham met frisse Piel di sapo meloen –
– Carpaccio van ossenhaas met rucola, oude kaas, pijnboompitten en truffelmayo –
– Vers gerookte palingfilet –
– Griekse carpaccio met tomaat, feta en olijven –
– Hollandse garnalen met cocktailsaus –
– Gerookte Noorse zalm met mosterddille dressing –
– Fruitsalade van Tropische vruchten –
– Gemarineerde kipsaté met pindasaus –
– Balletjes gehakt met zoet zure saus –
– Warme beenham met mosterd-honingsaus –
– Mexicaanse kipschotel met groenten –
– Geurige Basmati rijst  –

Italiaans Buffet

– Italiaanse broodsoorten met pest, tappenade en kruidenboter –
– Pastasalade met tonijn, rode uitjes, olijven en kappertjes –
– Caprese met mozzarella, tomaten en basilicum –
– Italiaanse Parmaham met meloen –
– Knoflook olijven in olijfolie met kruiden –
– Vitello tonato (dun gesneden lende met tonijnmayonaise) –
– Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten en basilicum –
– Salade van lolo rosso, bianco en rucola –
– Zoete watermeloen –
– Verschillende soorten pasta –
– Toscaanse tomatensaus met rundergehakt en paprika –
– Napolitaanse Carbonara-saus met spek en kaas –
– Romeinse kipschotel uit de oven –
– Siciliaanse gehaktballetjes in saus –
– Groenteschotel met courgette, aubergine, paprika, champignon en ui –

Indisch Buffet

– Geurige basmati rijst –
– Goed gevulde bami –
– Gemarineerde kipsaté met pindasaus –
– Babi ketjap (in ketjap gesmoord varkensvlees) –
– Pittige gehaktballetjes in Pangangsaus –
– Kip op Balinese wijze gestoofd –
– Sayur Lodeh (verschillende groenten in kokosbouillon met kerrie) –
– Sambal Goreng boontjes –
– Huisgemaakte Atjar tjampoer –
– Zilveruitjes, augurkjes en gebakken uitjes –
– Sambal en ketjap –
– Vers gebakken kroepoek

Mexicaans Buffet

– Mexicaans brood met kruidenboter –
– Tortilla chips met guacemole en tomatensalsa –
– Gemarineerde maiskolfjes en zon tomaatjes –
– Mexicaanse salade met kipfilet en feta –
– Aardappelsalade met lente-ui, jalapeno pepers en kruiden –
– Wraps met roomkaas, zalm en bieslook –
– Garnalen met verschillende groenten in kruidenolie –
– Verse ananas, meloen en watermeloen –
– Stoofpotje van mals rundvlees lekker pittig –
– Mexicaanse kipschotel met groenten en kidneyboontjes –
– Chili con carne met rundergehakt en paprika trio –
– Rijst met paprika en pepers –
– Burrito’s met vleesvulling, kaas en tacosaus –

Spaans Buffet

– Versgebakken brood met aioli en kruidenboter –
– Spaanse lende met gember en sesam –
– Knoflook champignons met olijfolie en kruiden –
– Serranoham met Spaanse meloen –
– Chorizo worst en knoflook olijven –
– Salade van aubergine en courgette met knoflook –
– Tomatensalade met ui en olijven –
– Komkommersalade met rode ui en paprika –
– Paella met gamba’s, kip en groenten –
– Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus –
– Gepelde garnalen piri piri –
– Stoofschotel Magra con tomate met kipfilet –

Grieks Buffet

– Salade van tomaten, fetakaas en olijven –
– Tonijnsalade met uien, paprika en tomaat –
– Gebraden lende met knoflook, uien en paprika –
– Gemarineerde visspiesjes in kruidenolie –
– Griekse koolsalade met olijfolie, citroensap en oregano –
– Tzatziki naar origineel recept –
– Griekse aardappelsalade met knoflook, yoghurt en dragon –
– Vers gebakken brood met aioli en kruidenboter –
– Fruitsalade –
– Grof gesneden kipgyros met knoflook saus –
– Griekse gehaktballetjes in grove tomaten saus –
– Ovenschotel Moussaka met aubergine, gehakt, tomaten en kaas –
– Souvlaki spiesjes van gemarineerde kip –
– Griekse rijst –